Kuusamo X-PRO tasapainopilkit tunnetaan ahven- ja kuhavesillä. Niissä on kaikissa erityispiirteenä innovatiivisesti kehitetty pyrstölevy, jonka ansiosta uintiliike muodostuu hyvin houkuttelevaksi.

Tasapaino X-Pro 50 mm

Pitkällisen kehitystyön tuloksena Kuusamon Uistin toi markkinoille muutama vuosi sitten tasurin, jossa on epäkesko pyrstölevy. Sen ansiosta pilkki tekee ympyrän muotoisen liikkeen samalla kylkiään keinuttaen. Tämä malli sopii ahvenelle, taimenelle ja kirjolohelle.

Tasapaino X-Pro 60 mm


Kuhalle ja ahvenelle. Tässäkin tasurissa on nerokas pyrstölevy, joka tekee pilkin uintiin niin sanotunut kylkikiikkumisen. Sen lisäksi, että se kaartelee ympyröitä vedessä, se heiluttaa vaappumaisesti kylkiään.

Tasapaino X-Pro 75 mm
Tämä on todellinen merikuhan pyytäjä! Hyviä kuhan pilkkipaikkoja tunnetaan kahdenlaisia. Kuhaparvet viihtyvät syvien selkävesien äärellä olevilla pakoilla. Toinen selkeä paikka on lahti, johon laskee joki. Toisinaan kuha nousee myös pitkälle jokeen, jos siinä ei ole esteenä koskea. Yksi sellainen kuuluisa paikka on Porvoonjoki. Päivän väriä ei osata etukäteen sanoa. Ottiväri vaihtelee veden värin ja valaistusolosuhteiden mukaan. Siksi on syytä pitää useita vaihtoehtoja mukana.


Tasapaino X-Pro liikkuu vedessä kylkiään keinuttaen epäkeskon pyrstölevyn ansiosta.