Uutuudet 2020


Perinteiset savumuikku- ja muikkuväritykset ovat aina olleet kalastavia perusvalintoja uistimiin. Uusilla hilekiiltoisilla metallisävyillä maalatut savumuikku- ja muikkuväritykset osoittautuivat hyvin kalastaviksi väreiksi monissa uistinmalleissa ja usealle eri kalalle. Auringonvalon heijastus luo kontrastia hileisen pinnan, tummien selkävärien ja metallipinnan välillä.

Papukaijaväri sai pinkin ja violetin sävyn lisäyksellä sekä hopeasuomuilla uutta ilmettä. Tämä väri osoittautui todella pyytäväksi ahvenille, kuhille ja kirjolohille. Santerin pienimpään malliin teimme muikkuvärin. Tämä ”Hottamuikku” on todella kova syksyllä taimenen vedossa. Kesän testireissu pohjoisessa toi myös hyvin taimenta kaikilla näillä uusilla väreillä ja lohtakin tuli savumuikkuvärillä. Kysy tulevan kesän uutuuksia kauppiaaltasi.

Räsänen 120 / 50Santeri 90/9

Santeri 110 ja 130 mm


Luomuvärit toimivat aina, koska ne muistuttavat petojen luontaista ravintoa. Pieniin Räsäsiin kehitimme myös uusia ärsytysvärejä kirjolohen kalastusta varten. Pienet Räsäset ovat suosittuja kirjolohipilkkejä.
Ei muuta kuin kokeilemaan näitä uusia kuoseja!

 

Räsänen Helmi 70/20 ja 90/28


Räsänen Helmi 50/11


Lätkä 70/25 ja 70/14


Professor 115/27


Kumma 10 g


Malluainen