Kuusamon Uistin 55 vuotta -kilpailu

Kuusamon Uistin täyttää 55 vuotta ja järjestää kuluttajakilpailun Vuosiuistimen ostajille. Kilpailun osallistujien kesken arvotaan upea Garminin tuotepaketti, joka sisältää Garmin ECHOMAP UHD 92 sv karttaplotterin sekä siihen yhteensopivan LiveScope Plus -järjestelmän sekä GLS10 luotainmoduulin ja LVS34 kaikuanturin. Paketin arvo on 3918 euroa. Tällä tuotepaketilla voi rakentaa ns. livekaikujärjestelmän, jossa kalojen liikkeitä sekä reaktioita niille tarjottuihin vieheisiin voi seurata näytöltä reaaliajassa.

Mihin Vuosiuistin 2023 Suomu sinulla päätyy?

Ota kuva Suomustasi vaikkapa siiman päässä, vitriinissä, kalapakissa tai mökillä takan päällä. Mihin ikinä se sinulla päätyykään! Toimita se ja yhteystietosi osoitteeseen kilpailu@kuusamonuistin.fi 2.1.-28.2.2023 välisenä aikana.

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Kuusamon Uistin Oy (0186320-3), Professori Räsäsentie 1-2, 93600 Kuusamo

Arvonnan yhteistyökumppanit: Garmin Nordic Finland Oy, Äyritie 8 B, 01510 Vantaa

2. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan yksi (1 kpl) Garminin tuotepaketti, joka sisältää Garmin ECHOMAP UHD 92 sv karttaplotterin sekä siihen yhteensopivan LiveScope Plus -järjestelmän sekä GLS10 luotainmoduulin ja LVS34 kaikuanturin. Paketin arvo on 3918 euroa (SVH, sis alv 24%). Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittaja arvotaan 10.3.2023 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Voittajan nimi voidaan julkaista arvontaan osallistuneille osoitetuissa sähköposteissa, sekä järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Palkinto toimitetaan voittajalle tämän ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Toimitus tapahtuu noin viikon sisällä arvonnan suorittamisesta.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Kuusamon Uistin Oy:n työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuminen vaatii Vuosiuistimen 2023 ostoa vähittäiskaupasta. Sekä kivijalkamyymälöistä, että nettikaupasta hankitut vieheet ovat osallistumiskelpoisia. Arvontaan osallistuminen vaatii lisäksi, että osallistuja toimittaa Kuusamon Uistimen nettisivuilla julkaistavien ohjeiden mukaisesti kuvan ostamastaan Vuosiuistimesta Kuusamon Uistimelle. Arvonta suoritetaan yhteystietonsa ja kuvan uistimesta toimittaneiden kuluttajien kesken. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja sähköpostiosoitteella. Arvontaan voi osallistua, vaikka Vuosiuistin 2023 olisi ostettu ennen varsinaisen kilpailuajan alkamista.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 2.1.-28.2.2023 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 10.3.2023 mennessä.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain toimittamalla yhteystiedot sekä kuvan sähköpostiosoitteeseen kilpailu@kuusamonuistin.fi. Sähköpostiosoite yhteystietojen ja kuvien toimittamiseen sekä kilpailun säännöt ovat löydettävissä myös osoitteen https://kuusamonuistin.fi/kilpailu/ kautta. Sama henkilö voi osallistua arvontaan samalla vieheellä vain kerran.

Arvontaan osallistuvan henkilön on toimitettava Kuusamon Uistimen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen seuraavat tiedot: Etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tiedot toimittamalla vahvistettava olevansa 18-vuotias. Lisäksi on toimitettava 2.1.2023 julkaistavien ohjeiden mukaan otettu kuva vieheestä. Arvontaan edellä mainittujen ohjeiden mukaan osallistuva antaa samalla suostumuksensa Kuusamon Uistimelle julkaista ja käyttää osallistujan toimittamaa kuva-aineistoa Kuusamon Uistimen markkinointikanavissa.

6. Arvonta

Arvonta suoritetaan 10.3.2023 mennessä.

Arvonnan järjestäjä järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan annetuilla yhteystiedoilla 24.3.2023 mennessä, järjestäjä arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 12.4.2023 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä.

7. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kuusamon Uistin Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

8. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Kuusamon Uistin Oy:n arvonta-, kampanja ja kilpailurekisteriin.

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen kuusamo@kuusamonuistin.fi.

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse. Kilpailun tietosuojaseloste.

9. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kuusamon Uistin Oy:n kirjallista lupaa.

10. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.